Bestellen & levering

Bestellen is mogelijk zolang de voorraad strekt. Artikelen worden verzonden binnen 1-2 werkdagen na het verwerken van de betaling. Bij keuze van de optie vooraf overmaken wordt jouw bestelling verzonden na het ontvangen van de betaling.

Levering vindt plaats via PostNL via brievenbuspost of pakketpost. De kleine orders Dr. Oetker pruimenmoes (tot 32 stuks) gaan met brievenbuspost via PostNL (alleen in Nederland). Je hoeft hier dus niet voor thuis te zijn! Brievenbuspakketjes worden verzonden met beperkte track & trace en zijn standaard niet verzekerd. Wil je met meer zekerheid bestellen, kies dan voor de optie brievenbuspakket - verzekerd. Het pakket past nog steeds door de brievenbus, maar wordt met volledige track & trace en verzekering verzonden. 

De pakketjes worden zorgvuldig ingepakt om het product te beschermen tegen schade tijdens transport. PostNL levert normaliter binnen 1-2 werkdagen (op dinsdag t/m zaterdag) na verzending. Op drukke momenten in het jaar kan dit 1-2 dagen langer duren. Pruimenmoescups.nl heeft hier geen invloed op. Over het algemeen duurt de levering van brievenbuspakketjes een dag langer dan pakket verzendingen.

Verzending binnen Nederland is gratis vanaf € 15. Voor verzending naar België brengen we € 4,95 in rekening. Voor de keuze verzekerd verzenden bij brievenbuspakketjes wordt een toeslag van € 1,95 berekend.

Pruimenmoescups.nl garandeert een houdbaarheid van minimaal 60 dagen op moment van verzending.

Retourneren is mogelijk binnen de wettelijke termijn van 14 dagen, mits het product niet is aangebroken. Meldt jouw retour per mail en en verzend naar het retouradres op het adreslabel. Je ontvangt je originele aankoopbedrag retour binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van jouw pakket.

Bij niet-thuis op moment van levering gaat jouw pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt. Houdt dus goed de track & trace informatie in de gaten of maak gebruik van de PostNL app. Er wordt géén bericht in de brievenbus achtergelaten. Niet opgehaalde pakketten worden na 5 dagen retour gezonden aan de verzender. Voor het opnieuw laten verzenden zijn verzendkosten verschuldigd.

Raadpleeg voor uitgebreide informatie over bestellen, betalen en retourneren de algemene voorwaarden.

 

"Pruimenmoescups ondersteunen bij je dagelijkse behoefte aan vezels"

© 2017 - 2024 pruimenmoescups.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel