Wat is pruimenmoes

Pruimenmoes cups worden veelal gebruikt in de gezondheidszorg om te ondersteunen bij de dagelijkse behoefte aan vezels. Deze worden o.a. geleverd van het merk Dr. Oetker. Met maar liefst 8,2 gram voedingsvezel per 100 gram bieden deze de hoogste hoeveelheid vezels in een pruimenmoes in de markt.

Pruimenmoes (pruimenpuree) of gedroogde pruimen helpen bij obstipatie / constipatie. Naast vezels bevatten pruimen ook van nature sorbitol, dat een laxerend effect heeft.  

De pruimenmoes in cups is op basis van gedroogde pruimen die verwerkt zijn tot een gladde textuur. Hierdoor is de pruimenpuree die ontstaat makkelijk te consumeren, ook voor mensen met slikproblemen. 

De producten bevatten geen toegevoegde suikers, kleur-, geur of smaakstoffen. Daarnaast is het ook een lékker alternatief voor gedroogde pruimen!  Pruimenmoes is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Eet de pruimenmoes door de yoghurt of kwark of gewoon los bij de maaltijd. 

Dagelijks gebruik van 1-2 cups kan de stoelgang verbeteren voor mensen die 1) onvoldoende vezels consumeren 2) onvoldoende bewegen. Lees meer over voedingsvezels.

Pruimenmoes is geen geneesmiddel. Het is een voedingsproduct. Pruimenmoescups.nl levert geen professionele medische adviezen. Heeft u medische klachten, raadpleeg dan altijd de (huis)arts.

DIRECT BESTELLEN

"Pruimenmoescups ondersteunen bij je dagelijkse behoefte aan vezels"

© 2017 - 2024 pruimenmoescups.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel