Duurzaam

Wij doen groen!

Net als vele andere ondernemingen proberen wij ook onze ecologische voetafdruk laag te houden. Dit doen wij op de volgende manieren:

  1. Wij gebruiken uitsluitend kartonnen verpakkingen gemaakt van duurzaam (FSC gecertificeerd) materiaal. De verpakkingen zijn gemaakt van hout uit gecertificeerde bossen, die genoeg tijd krijgen om te herstellen. 
  2. Wij hergebruiken verpakkingsmateriaal waar mogelijk. Je herkent een gebruikte doos aan de 'wij doen groen' sticker. Het is mogelijk dat de doos er iets minder mooi uit ziet of dat er reclame van een ander bedrijf op staat, maar de doos is zeker nog in staat jouw bestelling bij ons goed beschermd te vervoeren! Naast dozen herbruiken we ook vulmaterialen waar mogelijk.
  3. Wij maken gebruik van duurzame verzendmaterialen, zoals plakband op basis van papier en noppenfolie gemaakt van gerecycled plastic.
  4. We verzenden de kleine bestellingen per brievenbuspost. Hierdoor sparen we ruimte tijdens vervoer.

Wat kun jij doen?

  1. Recycle jouw pruimenmoescups na gebruik. De cup zelf kan bij plastic afval. Alleen het folie dat het cupje afsluit gaat bij restafval. 
  2. Herbruik of recycle jouw pruimenmoes verpakkingsmateriaal. Vulmateriaal en dozen kunnen misschien herbruikt worden voor een eigen verzending of doneer deze aan een webwinkelier in de buurt. Toch weggooien? Verpakkingsmateriaal gaat bij karton & papier. Vulmateriaal afhankelijk van het type bij plastic (noppenfolie) of papier (doos, plakband).
  3. Kijk of je een grotere verpakkingsinhoud kunt bestellen. Zo reduceer je het aantal keer dat jouw product wordt vervoerd. Wij garanderen een houdbaarheid van minimaal 60 / 120 / 150 dagen afhankelijk van de bestelde verpakkingsgrootte. In de praktijk is dit zelfs vaak langer.

 

"Pruimenmoescups ondersteunen bij je dagelijkse behoefte aan vezels"

© 2017 - 2024 pruimenmoescups.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel