Duurzaam

Wij doen groen!

Net als vele andere ondernemingen proberen wij ook onze ecologische voetafdruk laag te houden. Dit doen wij op de volgende manieren.

  1. Wij gebruiken uitsluitend kartonnen verpakkingen gemaakt van duurzaam (FSC gecertificeerd) materiaal. De verpakkingen zijn gemaakt van hout uit gecertificeerde bossen, die genoeg tijd krijgen om te herstellen. 
  2. Wij hergebruiken verpakkingsmateriaal waar mogelijk. Je herkent een gebruikte doos aan de 'wij doen groen' sticker. Het is mogelijk dat de doos er iets minder mooi uit ziet of dat er reclame van een ander bedrijf op staat, maar de doos is zeker nog in staat jouw bestelling bij ons goed beschermd te vervoeren! Naast dozen hergebruiken we ook vulmaterialen waar mogelijk.
  3. We verzenden de kleine bestellingen per brievenbuspost. Hierdoor sparen we ruimte tijdens vervoer.

Ambitie 2022-2023

Het is verder onze ambitie om duurzamere vervoersmogelijkheden aan te gaan bieden aan jou alsk klant. Zodra deze optie beschikbaar is, is deze terug te zien bij de check-out. Last, but not least, kijken we naar de instroom van naar nog duurzamere (klein)materialen als etiketten, vulmateriaal en plakband. Vraag gerust naar een update als je deze wenst te ontvangen.

 

"Pruimenmoescups ondersteunen bij je dagelijkse behoefte aan vezels"

© 2017 - 2023 pruimenmoescups.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel